Assiette du moment : Lieu jaune / Asperges blanches / Ail des ours 16 *
Salmon in gravelax of miso / Apricot and black sesame yuzu jam (acid citrus) / Tempura of enokis (japanese mushroom) 11
Amberjack / White aspargus / Rhubarb / Smoked herring caviar 18
Fish in the chips / Black curry mayo* 13
Carpaccio of Daurade / Bergamot / Horseradish mayo 13
Soft shell crab / Peas and green curry / Shichimi mayo' / Furikake 15
Arancini / Tarragon mousse / Parmesan cheese* 9
Peas / Ricotta / Trout eggs / Tom Yun vinaigrette* 11
Beet carpaccio / Shellfish / Beet and yuzu vinaigrette* 9
Green asparagus / smoked potatoes cream / oxalis / poutargue 11
Grilled watermelon / Straciatella / Cucumber / Carrot caramel 10
Pork belly Basque confit 36H / Smoked carrots cream / Piquillos* 14
Beef tataki / Crying tiger / onion from Roscoff & cider 14
Lamb shoulder / granola of zaatar / vegetable broth /
cream of pumpkin 15
Tender veal / burnt leak / chocolate and fermented lemon tapenade 14
Tartar of cut of beef / Marrow bone / Wild garlic 16
French cheese plate 13
Mug cake of chocolate and gianduja (italian praline) / Pecan* 8
French brioche / Caramel with thaï basil / Pop corn whipped cream* 8
Rice pudding / Puffed rice / Liquorice * 9
Lunch Menu (except for the weekend)
1 choice* + 1 choice* 20
1 choice* + 1 choice* 20
1 choice* + 1 choice* + 1 choice* 27
net price in euros
des produits
Organiques
Paragraphe. Cliquez ici pour ajouter votre propre texte. Cliquez sur "Modifier Texte" ou double-cliquez ici pour ajouter votre contenu et personnaliser les polices. Déplacez-moi où vous le souhaitez sur votre page. Expliquez ici votre parcours et présentez votre activité à vos visiteurs.
